Wilt u graag eens kijken naar het werk dat ik maak. Dan verwijs ik u graag naar de pagina met mijn Portfolio Wenkbrauwen. Géén enkele foto is gefotoshopt of een filter over geplaatst!

Klik dan op de volgende link: PORTFOLIO WENKBRAUWEN

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft, kan uw wenkbrauw weer haartje voor haartje opgebouwd worden. De wenkbrauwen worden haar voor haar ingezet. Het resultaat is niet van echt te onderscheiden. De zogenaamde fijne haartjestechniek. “Mist” u een stukje uit uw wenkbrauw dan kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar’ worden hersteld. Wij creëren een mooie natuurlijke wenkbrauw. Na genezing zal de kleur van deze hairstroke wenkbrauwen ongeveer 30% afnemen.

Een nieuwere methode is de Ombré techniek. Dit is een schaduwtechniek die van donker naar licht overloopt. Na genezing zal de intensiteit van de kleur met 40-50% afgenomen zijn en een mooie zachte wenkbrauw is het resultaat.

Belangrijk om te weten

Permanente Make Up kan probleemloos worden toegepast bij gezonde mensen. Tijdens zwangerschap pigmenteren wij niet! Het is beter om 24 uur vooraf aan de behandeling géén alcohol te drinken. De PMU wordt in 2 behandelingen ingezet met een tussenpoos van 4 weken. Ná de behandeling zal de pigmentatie altijd donkerder zijn. Tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit tot ongeveer 30% af. De eerste week na de behandeling mag u niet in de zon, sauna, zwembad, zee of onder de zonnebank en beslist géén make up op de gepigmenteerde delen aanbrengen. De eerste 3 dagen mag de pigmentatie niet nat worden. U mag wel in bad maar zorg er echt voor dat de pigmentatie niet vochtig wordt. De kleur zal dan sneller vervagen. Er kunnen korstjes en vliesjes ontstaan. U mag ze er niet afpeuteren. Ze verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. U mag er beslist niet aan krabben of over wrijven. Indien u bloedverdunners gebruikt dan is het verstandig even contact op te nemen met u behandelend arts om te vragen of u een aantal dagen mag stoppen. Gepigmenteerde wenkbrauwen dienen ieder jaar tot maximaal 1,5 jaar opgefrist te worden, een zg Touch Up behandeling. Zo houdt u wenkbrauwen altijd mooi. Bij diabetes pigmenteren we géén Eyeliners en Wenkbrauwen uitsluitend op vertoon van een schriftelijke goedkeuring van uw behandelend arts.