Wij rollen uw huid jonger én mooier d.m.v. MICRONEEDLING!

Een ander benaming is ook wel Collageen Inductie Therapie.

De intensieve medische behandeling wordt in onze salon toegepast en er is ook een microneedle voor thuisgebruik om de behaalde resultaten te behouden en uw huid te blijven stimuleren. 

Tijdens de salonbehandeling maken de micronaaldjes maken miniscule gaatjes in uw huid. Hierdoor ontstaan er z.g. puntbloedinkjes waardoor uw huid zich zelf aanspoort te gaan repareren. Er vormen zich nieuwe “kanaaltjes” in de huid. Uw huid gaat meer actieve werkstoffen opnemen en wit littekenweefsel wordt meer rose. De behandeling is uitermate geschikt voor de aanpak van fijne lijntje en fijne rimpels, voor acnelittekens en andere littekens maar ook om poriën fijner te maken. Omdat de huid zich van binnenuit “aanvult” zal deze ook verstrakken.

De striae-huid vaart er ook wel bij; de striaelijnen zullen aanzienlijk smaller worden.

De couperose vermindert omdat de opperhuid dikker wordt door de behandeling

Indien u uw huid thuis onderhoudt met de de thuisroller zal uw huid zo’n 80% meer werkstoffen uit uw huidverzorging opnemen!

DSC_0008 - kopie

Nadat we uw huid grondig gereinigd hebben en de verdovend zalf zijn werk heeft gedaan gaat we uw huid “rollen”. Dit doen we met een roller waar een paar honderd naaldjes op zitten. De lengte van de naaldjes bepalen we aan de hand van de conditie van uw huid. Bij acnelittekens bijvoorbeeld zullen we een roller gebruiken met langere naaldjes.

De naaldjes maken miniscule gaatjes in de huid waardoor de lederhuid lichtjes beschadigd wordt. Door deze beschadiging gaat de huid zichzelf repareren en gaan de fibroblasten hard aan het werk; Uw huid gaat uit zichzelf nieuw collageen (stevigheid) en elastine (elasticiteit) aanmaken.

Na 3 maanden is het optimale resultaat zichtbaar. De meeste mensen hebben 3 behandelingen nodig met een tussenpoze van 1 maand.

Meteen na de behandeling is de huid rood en in sommige gevallen kan dit nog 1 dag duren. Zonder problemen kan een microneedling kuur jaarlijks herhaald worden. Voorzichtigheid is geboden bij zon; De eerste maand een hoge spf gebruiken om pigmentvlekken te voorkomen.