Actieve ingrediënten en geavanceerde technologie komen samen om huidproblemen aan te pakken. Deze dermatologisch ontwikkelde behandelingen zijn gericht op het succesvol behandelen van verschillende huidproblemen:

A.G.E. bij huidveroudering

M.E.L.A. tegen hyperpigmentatie

A.C. tegen acne

C.R. bij chronische roodheid

 

pHformula is niet alleen vrij van dierproeven, kleurstoffen, lanoline, minerale oliën en parabenen, maar ze bereiken ook de diepste lagen van je huid- de basaalcellenlaag (onderste laag)van de epidermis (opperhuid).

De gecontroleerde SKINRESURFACING stimuleert op een actieve  manier de cel-aanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis (opperhuid). Dit wordt bereikt door de werking van het unieke PH-Delivery Complex. Je kunt het vergelijken met een lift die vol met actieve ingrediënten zit. Op iedere huidlaag stopt de lift en gaat de liftdeur open om de juiste werkstoffen af te leveren.

Géén extreme vervelling of irritatie, alleen maar maximale resultaten!

Hoe begin je de reis naar een stralende huid?

  1. Maak een afspraak voor een proefbehandeling.
  2. Wij maken een scan van je huid en geven advies. Géén giswerk, alleen inzichten op gebaseerd bewijs.
  3. Start met het startpakket van 4 producten. Want ook de thuisproducten bevatten het PH-Delivery Complex dat dieper komt dan gewon huidverzorgingsproducten.

Omdat de producten van pHformula hoog geconcentreerde werkstoffen bevatten mogen wij die niet in onze webshop verkopen. Ze staan wél in de catalogus in onze zakelijke whatsapp: 0495460374. Hier kun je omschrijving lezen en eventueel vragen stellen aan ons.

PHFORMULA IS GEEN GEWOON MERK- HET IS EEN ERVARING DIE JE HUID ZAL TRANSFORMEREN!