Skinresurfacing/Huidvernieuwing

Het pHformula behandelsysteem is het éérste pharma-cosmeceutische  systeem dat gebaseerd is op de technologie van celstimulerende actieve werkstoffen, verwerkt in een concept van gecontroleerde skin resurfacing oftewel huidvernieuwing.

 De dermatologisch ontwikkelde pHformula behandelt op succesvolle manier diverse huidproblemen:

  • A.G.E: Huidveroudering
  • M.E.L.A: Hyperpigmentatie
  • A.C: Acne
  • C.R: Chronische Roodheid

De producten zijn dierproefvrij, bevatten géén kleurstoffen, lanoline of minerale oliën en zijn parabeenvrij en bereiken maar liefst de onderste laag ( de basaalcellenlaag) van de epidermis ( de opperhuid)

De gecontroleerde skin resurfacing stimuleert op een actieve manier de cel aanmaak tot in de diep gelegen huidlagen van de epidermis (opperhuid). Dit wordt bereikt door de werking van het unieke PH-DVC Delivery Complex.

Het PH-DVC Delivery complex garandeert een maximale gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen en minimale bijverschijnselen, zoals extreme vervelling en irritatie die optreedt bij klassieke peelingen.

Het PH-DVC Delivery complex kunnen we in eenvoudige Jip en Janneke taal als volgt uitleggen: 

Zie het PH-DVC Delivery complex als een lift die volgestopt zit met zeer actieve werkstoffen. De lift stopt op iedere etage (lees laag) van de epidermis en laat daar de juiste werkstoffen uitstappen. Zo wordt een gecontroleerde toevoer van actieve werkstoffen gegarandeerd.

Hoe start je met deze behandelingen en producten?

 • Je maakt een afspraak voor een Intake voor een PH pHformula advies
 • Tijdens de intake maken we een huidanalyse met de Observe 520xs, Dit apparaat is in staat je een inzage te geven in de diepere huidlagen. Geen aannames maar inzichten op basis van zichtbaar bewijs. We kunnen laten zien in welke mate er sprake is van zonschade, pigmentatiestoornissen, verstopte poriën, actieve bloedcirculatie, huidverslapping of hoge talgklierproducten. Met deze inzichten, die van onschatbare waarden zijn, stellen wij een effectief behandelplan samen. De OBSERVE 520x is één van de meest geavanceerde apparaten die er momenteel op de markt zijn en wordt gebruikt in grote opleidingscentra, privéklinieken en huidinstituten,
 • Indien je besluit het traject te willen starten dan schaf je een startpakket aan met 4 producten. Je start meteen met deze producten.
 • Na een week de producten gebruikt te hebben komt je voor een behandeling.
 • Tijdens de behandeling voeren wij een test uit om te kijken welke behandeling voor je huid het meest optimale is. Er zijn namelijk 3 verschillende sterktes. D.m.v deze test kunnen we zien wat je huid zonder problemen aankan. Het gebruik van de juiste producten voor thuisgebruik is essentieel om een goed resultaat te behalen! Ook de thuisproducten zijn namelijk voorzien van het PH-DVC Delivery Complex waardoor ook deze producten de diepere huidlagen zullen bereiken.
 • Hoe het traject er uit zal zien kunnen we beoordelen aan de hand van de huidanalyse
 • Je krijgt een eerlijk advies en we bespreken de te verwachten resultaten
 • Besluit je te starten dan is de huidanalyse gratis en we zullen de voortgang dan ook met regelmaat laten zien via een nieuwe huidanalyse.

De producten staan niet in onze webshop dit is door de leverancier niet toegestaan. U kunt ze wel bestellen via de email of whatsapp. Er zitten zoveel werkstoffen in de producten dat klakkeloos bestellen in de webshop uw huid meer kwaad dan goed zou kunnen doen. En dat willen we graag voorkomen. pHformula is nu eenmaal geen merk waarmee je zo maar even aan de slag gaat.