KIJK ín je HUID 

                               met ‘swerelds meest

                            geavanceerde huidscan

                                                                                                                                                         bij KIJK op HUID  

OBSERV 520X, HUIDANALYSE VOOR EXPERTS Maak nu kennis met de OBSERV 520X,  de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. OBSERV-huidanalyse is uitgegroeid tot een begrip onder huidexperts, toonaangevende merken en opleidingsinstituten over de hele wereld. Huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Zien is geloven!

Om onze aanpak in Huidverbetering en Skin Resurfacing kracht bij te zetten hebben wij het meest geavanceerde Huidanalyse apparaat aangeschaft dat momenteel verkrijgbaar is. Het wordt over de hele wereld gebruikt door klinieken en huidexperts. Om het optimale resultaat te behalen is een goede huidscan heel belangrijk. Veel huidproblemen beginnen in de diepere lagen van de huid. Het kan soms lang duren voordat deze problemen zich aan de buitenkant manifesteren. Met de Observ 520x kunnen we middels verschillende lichtstanden kijken naar de huid. De Observ scant de diepere huidlagen. We kunnen alle kenmerken zeer nauwkeurig waarnemen en een zeer gericht plan van aanpak samenstellen en de juiste producten adviseren. 

Wat kunnen we zien?

·      Daglicht: Deze modus geeft een duidelijk totaalbeeld van de huiduitstraling en lijkt het meeste op wat we met het blote oog kunnen zien. Rimpels, verslapping, wallen, steelwratjes en gerstekorrels worden in beeld gebracht. 
·      Parallel Polarised: Hiermee kunnen we de oppervlaktetextuur, zoals poriën, zwarte en witte mee-eters, een zeer droge huid, beginnende rimpels en littekens zien. 
·      Cross Polarised: Met deze lichtstand wordt de doorbloeding van de huid en worden  onstekingsverschijnselen in kaart gebracht. Eczeem, gesprongen en verwijde vaatjes en rosacea worden verduidelijkt. Maar ook actieve acne, ontstekingen en pigmentatievlekjes na ontstekingen. 
·      True UV: Met deze lichtstand gaan we dieper in de huid. Veel huidafwijkingen worden veroorzaakt door UV-straling. Hier zien we zonneschade, pigmentatie, melasma maar ook een droge huid, dunne huid en actieve acne. Sommige oneffenheden die we hier zien zitten dieper in de huid dan we in daglicht kunnen zien en kunnen later pas naar boven komen. We kunnen hiermee zogezegd in de toekomst kijken. 
·      Wood’s: Met de Woodslamp wordt talg en pigmentatie in kaart gebracht. De vette T-zone en overactieve talgklieren laten zich zien. Naast een teveel aan pigmentatie kunnen we ook plekjes zien waar pigment mist (hypopigmentatie), zoals bij vitiligo. 

Met deze huidscan maken we een reis door je huid. Een unieke reis! We kunnen als het ware een beetje in de toekomst kijken en daarmee huidproblemen en veroudering voortijdig aanpakken. Na een aantal maanden maken we weer een nieuwe scan en kunnen we exact laten zien wat er ín de huid gebeurd is.