Een KIJKje in je HUID met de OBSERV520x

Dat is de toekomst van huidverbetering en vernieuwing!

Dit baanbrekend huidanalyseapparaat , geprezen door huidexperts wereldwijd, biedt een diepgaande blik in je huid. Tot ziens “giswerk” en hallo “helderheid”!

Omdat veel huidproblemen in de diepere huidlagen beginnen en pas later aan het oppervlak verschijnen is een goede huidscan erg belangrijk. Met de OBSERV520x scannen we niet alleen het huidoppervlak, maar duiken we ook dieper en onthullen wat er ónder de oppervlakte gaande is.

De OBSERV520x onthult echt heel erg veel. Van rimpels tot poriën. Van onzuiverheden tot doorbloeding, van pigmentvlekken tot talgproductie. Omdat er met verschillende lichtstanden wordt gewerkt krijgen we een volledig beeld van je huidgezondheid, zodat we een gepersonaliseerd plan kunnen opstellen om jouw huid te laten stralen.

We maken als het ware een reis door je huid, een reis naar de toekomst! Door regelmatig te scannen kunnen we problemen, die nog niet aan het oppervlak zichtbaar zijn, vroegtijdig aanpakken én laten zien hoe je huid verbetert is.

HET IS TIJD OM JE HUIDVERZORGING NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN!

Kom je voor de eerste keer naar de salon maak dan een afspraak voor een proefbehandeling van 45min. Je krijgt dan een gratis scan t.w.v. 45.00 en een huidadvies. Je kunt die afspraak online plannen.