Wilt u graag eens kijken naar mijn werk dan verwijs ik u graag naar de pagina met mijn Portfolio Eyeliners. Géén enkele foto is gefotoshopt of een filter over geplaatst!


Klik op de volgende link naar mijn portfolio.
PORTFOLIO EYELINERS 

Permanente Make Up laat uw ogen spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Diepliggende ogen kunnen optisch naar voren worden gehaald. Er zijn diverse mogelijkheden wat eyeliners betreft; Lashliner (subtiel tussen de wimpers) brede eyeliner“wing”eyeliner, 2 kleurige eyeliner.

Permanente Make Up is een uitkomst voor lenzendraagsters en mensen die gewone make up niet of slecht verdragen en voor dames niet van dichtbij niet zo goed zien en problemen hebben bij het opmaken


Belangrijk om te weten
Permanente Make Up kan probleemloos worden toegepast bij gezonde mensen. Tijdens zwangerschap pigmenteren wij niet. Het is beter om 24 uur vooraf aan de behandeling géén alcohol te drinken. De PMU wordt in 2 behandelingen ingezet met een tussenpoze van 4 weken. Ná de behandeling zal de pigmentatie altijd donkerder zijn. Tijdens de eerste week neemt de kleurintensiteit tot ongeveer 30% af. De eerste week na de behandeling mag u niet in de zon, sauna, zwembad, zee of onder de zonnebank en beslist géén make up op de gepigmenteerde delen aanbrengen. De eerste 3 dagen mag de pigmentatie niet nat worden. U mag wel in bad maar zorg er echt voor dat de pigmentatie niet vochtig wordt. De kleur zal dan sneller vervagen. Er kunnen korstjes en vliesjes ontstaan. U mag ze er niet afpeuteren. Ze verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. U mag er beslist niet aan krabben of over wrijven. Indien u bloedverdunners gebruikt dan is het verstandig even contact op te nemen met u behandelend arts om te vragen of u een aantal dagen mag stoppen. Bij diabetes pigmenteren we géén Eyeliners en Wenkbrauwen uitsluitend op vertoon van een schriftelijke goedkeuring van uw behandelend arts.