DS V/Line Collageendraden

Direct resultaat op lijntjes en rimpels, zónder prikken, zónder pijn.

De originele collageendraden van DS V-Line

Een nieuwe rimpelbehandeling zónder snijden, zónder injecties, zonder pijn, zonder hersteltijd.

 

Dé énige echte ORIGINELE Collageendraden van DS V-Line. Ook zéér geschikt voor de mannenhuid!

De draden zorgen voor meer volume in je gelaat op plaatsen zoals:

Neuslippenplooi – Marionettenlijn – Voorhoofd – Wangen – Oogcontour – Mondcontour – Gelaat – Hals – Decolleté – Handen en in principe
op het hele lichaam.

 KIJK op HUID kiest uitsluitend voor de topkwaliteit van de ORIGINELE draden, géén namaakdraden die niet de juiste samenstelling hebben, géén half werk maar kwaliteit!

Collageendraden zorgen voor meer volume in het gezicht, de hals of de handenhuid. Normaal gesproken zouden collageendraden niet in je huid ingesluisd kunnen worden omdat collageen grootmoleculair is. Door het gebruik van een uniek stamcelserum wordt het collageen kleinmoleculair en zakt als het ware in de huid. De huid wordt niet alleen “gevuld” maar het collageen zal de huidconditie ook verbeteren.                                                                                    

Hoe vaak is een Collageen draadbehandeling nodig?                                                                            

Uiteraard is de frequentie van de behandeling afhankelijk van de huidige conditie van de huid, je leefpatroon en natuurlijk je wensen! Om een optimaal resultaat te bereiken van de collageendraadbehandeling is een kuurverband van minimaal 3 behandelingen raadzaam en na 4 maanden nog een behandeling. Daarna zul je er minimaal 6 maanden plezier van hebben e.e.a. afhankelijk van je huidconditie. Is je huid in goede conditie dan zou het zelfs 8 maanden kunnen zijn. Na die tijd ga je gewoon voor een onderhoudsbehandeling.

Onze voorkeur gaat uit naar een combi van needlen met collageendraden om een nóg beter resultaat te verkrijgen

 

De voordelen: -Je blijft je natuurlijke uitdrukking behouden. – Rimpels worden minder diep en/of lijntjes vervagen. – De behandeling is pijnloos. – Er worden geen naalden gebruikt. – Je huid hoeft niet te herstellen – Huidconditie verbetert. – Natuurlijk alternatief voor Fillers

 

Voorbeelden