Door middel van vibrerende naaldjes zet de dermapen de toon door minuscule gaatjes in je huid te maken waardoor er een diepgaande vernieuwing plaatsvindt. Al die kleine gaatjes kunnen puntbloedinkjes veroorzaken wat een signaal is voor je huid om in actie te komen en zichzelf te herstellen. Maak je geen zorgen, de fibroblasten staan klaar om op oproep je huid te repareren indien dat nodig is. Tijdens het microneedlen voegen we een krachtige ampul toe, met o.a. hyaluronzuur,  die mee ingesluisd wordt. De keuze van de ampul wordt bepaald aan de hand van de conditie van de huid.

 En de kers op de taart is toch wel het proces dat volgt: Terwijl de fibroblasten je huid repareren wordt er in de 3 maanden die volgen nieuw collageen (voor de stevigheid in de huid) en elastine (voor de elasticiteit in de huid) aangemaakt. Je huid straalt veel meer, lijntjes zijn minder diep en lichte pigmentverkleuring nemen af in kleurintensiteit.

 

Geef je huid de liefde en aandacht die ze verdient met deze revolutionaire behandeling die het zelfgenezend  vermogen van de huid aanspreekt.