De Decléor Huidverjongende Anti-aging gymlift:

 

KLIK HIER VOOR EEN FILMPJE VAN DE LIFTENDE GYMLIFT

De Decléor Expert Gezichtsbehandelingen

De huid op elke leeftijd verfraaien en het jeugdige karakter behouden, een droom die door uiterst nauwkeurige opbrengrituelen die gebruik maken van specifieke huidverzorgingstechnieken, wordt bereikt. De totale harmonie tussen het hulpmiddel, het product en de bewegingen van de handen. Met de stimulerende effecten beantwoordt het aan de schoonheidseisen van elke leeftijd.
Met rugmassage, drukpuntmassage, massage met QI-booster en een relaxerende massage, een anti-aging precisiemasker en inclusief epileren of harsen van de wenkbrauwen.

We bieden verschillende Aroma Expert Jeunesse behandelingen aan.
M.u.v. de oogbehandeling begint iedere behandeling bestaat uit:
Een rugmassage, gezichtsreiniging, dieptereiniging, peeling op basis van fruitzuren, drukpuntmassage, massage met QI-booster , een uitgebreide relaxerende massage en een precisiemasker met veel actieve werkstoffen.
Inclusief epileren of harsen van de wenkbrauwen.

Prolagène Lift 90 minuten

Strijkt de huid glad, verstevigt en geeft een dynamische ` uitstraling aan de huid met de eerste rimpels.

Expert Lisse 90 minuten

Bij de eerste tekenen van huidveroudering. Strijkt de huid glad, voert energie en mineralen toe, hydrateert.

U kunt de Expert behandeling uitbreiden met:

Masque Revitalisant Yeux

Vitaliseert de oogcontouren en hydrateert diep. Het vermindert wallen en donkere kringen en strijkt fijne lijntjes en rimpels glad. De stevigheid en veerkracht worden hersteld. Dit masker kan als toevoeging in alle behandelingen worden ingezet.

Essence Extreme Eclaircissant

is een geconcentreerde ampul die de pigmentatie reguleert door bestaande pigmentvlekken te corrigeren. Het verheldert de huid en versterkt de glans. Kan als toevoeging onder het masker worden ingezet.