De Décaar Biopeeling                                                 

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en perfluorcarbon is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Regimen

Kenmerken:

  • Het verminderen van ontstekingen.
  • Het normaliseren van de talgklieren.
  • Diepe reiniging van de porien, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen.
  • Regeneratie (het vernieuwen van de huid).
  • De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als voor mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne couperose huid.

De behandeling
De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Daarna volgt een crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt u meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door.

Toepassing
Omdat Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur.  Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken.Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 á 4 huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden.

Na de behandeling is het beter gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan, wegens gevaar voor uitdroging van de huid.
Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur, adviseren wij alleen Decaar huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Het effect van de behandeling wordt daardoor namelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Decaar huidverzorgingsproducten. Deze vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenerende werking.